טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

26/04/2009 | 21:54 | מאת: איילה

יש לי הפנייה להתחיל לבצע טיפולי פוריות. יש לי שחלות פולציסטיות ורציתי לדעת מה הטיפולים הראשונים שעוברים בדרך כלל כדי לדעת למה להתכונן.זה מפחיד אותי קצת

27/04/2009 | 18:48 | מאת: שירה

הי, זה יכול להגיד טווח רחב של דברים. זה כנראה אומר שתקחי כדור איקוקלומין או טיפול בזריקות כדי ליצור את הביוץ, ואז כשהביוץ יתוזמן, הרופא יבקש ממכם לקיים יחסי מין בזמן מסויים או שיבצע הזרעה (הכנסה של הזרע). מקווה שלא יהיהלך בכלל הרבה זמן כדי להתחיל להבין איך פועלים העניינים! שירה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה