דימום!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/04/2009 | 15:49 | מאת: נועה

לבנות שלום.. אני היום 9 ימים לאחר החזרה, אתמול דימום טרי שהיום הפסיק, אני כבר עם היד על הדופק, זה כבר טיפול 3... לציין שהדימום מיד קרה אחרי יחסים..התאפקנו עד אתמול..םליחה שאני מציינת את זה!! מה יכולה להיות הסיבה , לפי מה שאני מבינה זה לא השתרשות.. זה מאוחר מדיי... האם ייתכן מחזור .. או סימני מחזור שבדרך? בפורום הרופאים לוקח הרבה זמן עד שעונים... אני חוששת ... תודה

21/04/2009 | 19:30 | מאת: שיר

הי נועה, לטוב ולרע, לא נראה לי שאפשר להסיק על משהו מהדימום הזה. את אומרת שזה קרה אחרי יחסי מין אז אולי זה קשור לאיזה פצע באזור. אם את מודאגת, תלכי לרופא. בכל מקרה, הלוואי והיה פתרון אחר חוץ מלחכות ל"תשובה האמיתית"... בהצלחה!! שיר

21/04/2009 | 18:53 | מאת: נועה

תודה לך שיר..המון תודה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה