המלצה למומחה פוריות - בקופת מכבי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/04/2009 | 21:48 | מאת: רונית

שלום בהמשך להמלצה שביקשתי, מומחה פוריות ממכבי כמובן לא חייב בתל אביב , אלא באזור המרכז תודה שוב רונית

19/04/2009 | 00:11 | מאת: שיר

הי רונית, אני לא סגורה בדיוק אם הם דרך מכבי או שיש להם הסדר עם מכבי אבל אלה שני שמות ששמעתי שהם מקצועיים- פרופ' עמי עמית ופרופ' חיים יעבץ. לי אישית יצא להיות מטופלת בעבר אצל יעבץ והוא אדם מקצועי ומקסים. בהצלחה, שיר

24/04/2009 | 09:03 | מאת: טניה

היי יש רופאה נפלאה , שמעתי שעושה נסים שמה טניה בליכובסקי טל 03-6915135 היא נמצאת בתל אביב בהצלחה

07/06/2009 | 00:12 | מאת: שרונה

פרופ' אהוד מרגליות מנהל מחלקת IVF בשערי צדק. מקבל במרפאת מכבי בירושלים במרכז העיר רח' אגריפס. אדם מקצועי, נסיון רב והצלחות חותכות, ומכל הכל - מקסים ומתחשב!

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה