לקראת הפריה 3

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/04/2009 | 15:30 | מאת: תמי

שלום.שמי תמי ואני לקראת הפריה 3 ואני שוקלת לא לעבור טיפול נוסף בבית חולים סורוקה. אני מבקשת ייעוץ דחוף לגבי תרופות שקיבלתי במהלך הטיפולים הקודמים אני קצת מפחדת ממה שאני קוראת אל התרופות הללו. הודה לכם מראש .

תמי שלום, אני מבינה שיש לך חששות לגבי השפעת התרופות שאת מקבלת.מדבריך, לא הבנתי בדיוק האם החששות קשורות לתופעות שליליות שחווית בעבר או ל"שמועות" לגבי התרופות וגם לא ציינת את שם הטיפול. בכל מקרה,נשמע ששאלותייך דורשות מענה רפואי ועל כן ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום הרלוונטי. מצרפת לינק רלוונטי http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-246,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה