דכאון, עצב

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/04/2009 | 15:01 | מאת: נועה

אני רווקה בת 38, ללא ילדים קיבלתי תוצאת FSH גבוה - פרופיל הורמונלי בקיצור - אני בצרות .... בימים האחרונים אני מתקשה לתפקד - בכי, עצב, דכאון , תחושת סוף... בעבודה אני מתפקדת כי אין לי ברירה לפני חודשיים בן זוגי עזב אותי ולכן הפסקתי גלולות וגיליתי שאני , כל הנראה , לא פוריה יותר אין לי תמיכה ודי איבדתי עניין בהכל .... עזרת פסיכולוג - אין לי כסף יש קבוצות תמיכה לנשים בגילי ובמצבי? אני מרגישה שאני חריגה מאד לאור הסביבה ה" נורמלית "

נועה שלום, מדבריך עולה שבתקופת זמן קצרה התמודדת עם אירועים קשים- חווית נטישה מצד בן הזוג וקבלת תוצאות שמעלות אצלך חששות לגבי מידת פוריותך (לא ברור לי האם בעקבות הבדיקות פנית לרופא וקבלת את התייחסותו לעניין). תחושות של עצב וחריגות הן ליגיטימיות וטבעיות בתהליך העיכול והעיבוד של ההתפתחויות האחרונות. ויחד עם זאת, העובדה שאת מתפקדת בעבודה ומחפשת להתמך ע"י גורם תמיכה בהחלט מעידה על כוחות ומוטיבציה. האם יש מקורות תמיכה אחרים בחייך (חברות/משפחה)? בהחלט ממליצה לך להעזר בגורם תמיכה כלשהו. לגבי קבוצת תמיכה/טיפול רגשי, ממליצה לך לפנות לסניף קופ"ח אליו את שייכת, למרפאת נשים/פוריות, ולברר שם לגבי אפשרויות אלה. ישנן מרפאות נשים המציעות במסגרתן שירותים אלה. בברכה, קרן

14/04/2009 | 21:26 | מאת: שיר

הי נועה, נשמע שעברת כל כך הרבה בזמן האחרון... אני מאוד מבינה איך שמגלים משהו כזה תמיד בהתחלה נראה שהכל שחור ואין טעם לכלום, אבל אח"כ שמתאוששים קצת מבינים שצריך לשמור על תקווה ואופטימיות! האם את מטופלת ע"י רופא פוריות שנראה לך מקצועי ותקשורתי? מקווה שימים טובים יותר בדרך אליך! שיר

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה