החג מתקרב ובא ואני רוצה לאחל לכן...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/04/2009 | 21:31 | מאת: אפשראחרת

ימי החג הולכים ומתקרבים ויחד איתם מגיעים תחושות שמציפות אותנו. אני באמת רוצה לעשות מכאן פניה אליכן. תהיו איפה שאתן, תהנו,תצחקו, תבלו, תחיו את הכאן ועכשיו. אל תסתכלו על מה שיש לאחרים, תודו על מה שיש לכן. היקום מבקש מאיתנו לבקש ממקום של הודיה. קודם להודות על מה שיש לנו לא על מה שחסר לנו. חסר מושך חסר. תמשכו אליכן, שמחה, אור, אהבה, שפע וכך הוא יגיע אליכן במהרה. אומנם אני קצת מקדימה ...אך לברכות אין עיתוי מתאים יש רק זמנים מיוחדים יותר כמו חג החירות הבא עלינו לטובה. שיהיה לכולנו חג חירות אמיתי, חירות מדעות קדומות ומאמונות מגבילות ,חירות מקנאה ושנאה לאחר, חירות מהעבדות לעבודה ולימים מטורפים, חירות לבחור לעשות מה שאנחנו באמת רוצים לעשות. חירות לאהוב את אלו שמסביבנו, גם אם הם לא תמיד בדיוק מה שחלמנו אבל הם איתנו... חירות לחלום רחוק רחוק.... ולהתקרב לחלום. כשנסתכל אל עצמינו ונאמץ לתוכינו פתיחות, קבלה, הקשבה והתבוננות, התעוררות, צחוק ושמחה, ריקות ונקיון נקבל את האומץ להתפתח וללכת אחר בחירותינו ותחושותינו. שביתכם ולבכם ימלא אור וריחות קסומים של אביב והרבה שמחה. מחבקת כל אחד ואחת מכן ומאחלת לכולכן שהשנה הזו תביא איתה שפע של התחדשות , התמלאות ופריחה נעמי בן זקן

06/04/2009 | 20:10 | מאת: שיר

נעמי, תודה על האיחולים המקסימים. שיהיה לך גם חג שמח וכמובן לכל שאר בנות הפורום... שיר

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה