הצילו, חדשה ב"עסק"

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

01/04/2009 | 17:01 | מאת: פלפלת

היי בנות, אני צריכה להתחיל עכשיו טיפולי הפריה. ואין לי מושג בכל המושגים והתהליכים, באיזה שלב מתחילים עם זריקות איפה עושים וכו' יש מישהי שיכולה לתת לי תקציר קטן על התהליך??

שלום, ללא ספק, בתחילת טיפול, באופן טבעי. יש הרבה אי וודאות וחשש, שאתם צריכים להתמודד. קבלת אינפורמציה היא אחת הדרכים להתמודד עם חוסר הוודאות. טיפול כולל מס' שלבים "מרכזיים"- גידול הזיקים (הטיפול בזריקות), בתזמון המתאים- שאיבת הביציות מתוך הזקיקים שנוצרו, הפרייתן בתנאי מעבדה והחזרת הביציות שהופרו. עם זאת, הטיפול עשוי להשתנות ומותאם לכל לאישה, למשל, מבחינת המינונים של הזריקות, הזמן שדרוש לזיקיקים להבשיל וכו'. נכון ואף הכרחי שבמסגרת שבה תעברי את הטיפול, תקבלי הוראות מדוייקות וברורות. בהצלחה, קרן

08/04/2009 | 07:23 | מאת: אפשראחרת

בוקר טוב לך פלפלת, מאחלת לך בהצלחה רבה בתהליך ומקווה בשבילכם שתהיו שם לשהות מאוד קצרה. תלוי בתוכנית/ פרוטוקול שהרופא ואת קובעים.התהליך מורכב מנטילת כדורים / זריקות ,בדיקות דם, אולטרסאונד,שאיבת זקיקים, החזרת העוברים לרחם והמתנה של שבועיים עד לקבלת תשובה אם השתרש הריון.אל תהססי לשאול את הצוות הרפואי כל שאלה ובירור שקשורים בתהליך שלך. לגבי הזריקות ניתן לעשות אותן במסגרת הקופ"ח או באופן עצמאי אחרי הנחיה וליווי של אחות. הצלחה מהירה לכם, חג שמח

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה