היי בנות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

30/03/2009 | 13:03 | מאת: שירה

שלום לכולן. אני כרגע בתקופת המתנה לפני התחלת טיפול ולרב אני אופטימית אבל פתאום היום יש לי קצת חששות. קצת פחד מהתקופה מורטת העצבים הזאת.אני מקווה ומאמינה שזה יצליח הפעם, אבל בכל זאת ההמתנה עד שרואים שיש זקיקים, ואח"כ השאיבה, ההחזרה והכי חשוב: הבדיקה. אוףףף, אני כבר במתח.עוד לפני שהתחלתי.תגידו לי שיהיה בסדר! טוב, אני בעבודה, אז להתראות בינתיים

31/03/2009 | 07:56 | מאת: יעל

אני כל כך מקווה בשבילך שתצליחי,באמת מגיע לך ולכולנו אחרי כל מה שעברנו.רק תאמיני שהכל יהיה בסדר ותהיהי רגועה והכל יצליח.אני מחזיקה לך אצבעות.

31/03/2009 | 10:57 | מאת: אביגדור

שלום שירה, שמי אביגדור, קראתי את מה שכתבת, ולמרות שאינני מכיר אותך, רציתי לכתוב לך כמה מילות חיזוק בנימה אישית,על כל התקופה הלא פשוטה שאת כעת עוברת. את מדברת על תחושות של פחד ומתח גדול.יש אפשרות להסתכל על התחושות האלה כאל דבר מאיים, משתק, מחניק וכו', אבל יש עוד אפשרות להסתכל על זה, ואני לא בא לומר שזה קל לעשות את זה, אבל זו הדרך של אמונה, כן כן- אמונה. אמונה שכל מה שעובר עליי כעת, זה לא סתם, זה נסיון, זה אתגר, זה התמודדות, שאם ה' נתן לי אותה, זה אומר שאני יוכל לעמוד בה, שאני אתחזק באופטימיות שלי, ואני יאמין, שהכל לטובה, שיש מישהו למעלה, שרואה אותי עכשיו.... ואוהב אותי. מתפלל להצלחת הטיפול.. אביגדור.

31/03/2009 | 12:40 | מאת: שירה

תודה על העידוד, אני יודעת שצריך לחשוב חיובי, ושזו התנסות שאני אמורה ללמוד ממנה. לא כ"כ ברור לי למה אני צריכה את השיעור הזה, אני מרגישה שלמדתי מספיק והגיע תורי להיות מאושרת.בל אופן, אני מקווה שמי שרואה אותי שם למעלה מבין שדי, סבלתי מספיק. תודה לך שירה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה