אני אשמח - ליעוץ והדרכה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

26/03/2009 | 10:22 | מאת: ג'סמין

שלום רב, אני בחורה בת 38, רווקה, והחלטתי להתחיל בתהליך להביא ילד. יש לי חבר טוב שמעוניין יחד איתי לנסות ולהביא ילד. הבחור אינו גר בארץ , אינו ישראלי וגר בספרד - ולכן יוצא לנו להיפגש לעיתים רחוקות בלבד - הפרש של כמה חודשים. חשבנו על האפשרות להקפאת זרע - ופה אני צריכה עזרה - איני יודעת למי לפנות - הנני שייכת לקופת חולים מכבי , ואשמח במידע - על מה אני אמורה לעשות ולמי אני אמורה לפנות ....חייבת הדרכה - אנא ממכם למי שיודע תודה רבה .

ג'סמין שלום, למיטב הבנתי, את מעוניינת לעבור תהליך של תרומת זרע, מתורם ספציפי. מקווה שתוכלי להשתמש בפורום ולהתרם מנסיונן של נשים שעברו תהליך בעל אופי דומה. בכל מקרה, ניתן ומומלץ לפנות לרופא פורית בקופה שאליה את שייכת ולברר מהן הפרוצדורות הדרושות בכדי להתחיל בתהליך. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה