התמודדות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/03/2009 | 23:45 | מאת: שושי

אני עברתי כבר 10 הזרעות וללא הצלחה. + 4 טיפולי פוריות בטיפול הראשון נכנסתי להריון והיה רק שק הריון ללא עובר בטיפול הרביעי נכנסתי להריון מחוץ לרחם לידיעתכם אני לא מוותרת עם כל הקושי. החוכמה היא איך להתמודד. אז לכן בנות עוד נישמע ונספר. ניתראה בטיפול הבא ונקווה רק לטוב. שיהיה לכן בהצלחה והתמודדות קלה. ב ה צ ל ח ה.

26/03/2009 | 21:30 | מאת: שיר

מאוד מעריכה את האופטימיות והתקווה שיש בך, וברור לי שזה לא קל לשמור על אלה אחרי הרבה קשיים ואכזבות. שיהיה לך את המון בהצלחה! שיר

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה