עזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/03/2009 | 09:16 | מאת: מיטל

מה עושים בשבועיים מורטי העצבים האלו עד לאפשרות ביצוע בדיקת הריון ???????????????????????????????????????? אני כוססת ציפןרניים וממש מיתרגשת מתוצאות הבדיקה אני אחרי "ביוץ מלאכותי " שניגרם ע"י איקקלומין + חיזוק הרירית עם אסטרופם בסו"פש בייצתי ומקווה לבשורות טובות . האם ישנם סימנים להיתעברות ??.

מיטל שלום, הסימן היחיד שיכול להעיד בברור על הריון הוא בדיקת דם ביום האיחור של המחזור. במקרה של טיפולים, מדובר בשבועיים לאחר יום הביוץ. ההמתנה לתשובה היא בהחלט לא פשוטה, לאור אי וודאות, המתח והציפיות הגבוהות.נסי להקפיד על שגרה, להתמיד בעיסוקים היומיומיים. בהצלחה, קרן

17/03/2009 | 19:30 | מאת: טלי

הי מיטל, אני כל כך מבינה אותך.... השבועיים האלה מורטי עצבים!! במיוחד שחושבים שכל דבר הכי קטן זה סימן לתשובה שלילית או חיובית. בטיפול הקודם חשבתי שאם לא אצפה או שאם אתכונן לתשובה שלילית,זה יקל עלי להתמודד עם האכזבה במידה ותהיה, אבל אז גיליתי ששום דבר לא מקל על האכזבה, אז מאותו רגע אני מנסה לשמור על אופטימיות ולהסיח את דעתי.. בהצלחה!!

24/03/2009 | 08:42 | מאת: אפשראחרת

בוקר טוב מיטל, בהצלחה רבה לך יקירה ומאחלת לך שבעוד שבוע ימים תתבשרי בבשורות טובות. שמת כל כך הרבה סימני שאלה אחרי המילה הריון. מזמינה אותך להחליף את סימני השאלה ואת הספק. נכון. זאת תקופה לא קלה אך זהו מצב שדורש ממך להיות בחיבור מלא לכל הפעולות שעשית טרם ההמתנה. ועכשיו שאני כותבת את המילה המתנה אפשר גם לקרוא אותה כ"מתנה". זה זמן שלך שאת יכולה לבחור לקחת אותו לאן שתבחרי. מזמינה אותך לדמיין בכל רמות החושים שלך את הטוב ואת ההזדמנות. תאמיני בעצמך, ביכולות ובעוצמות שלך. תני לזמן הזה משמעות. תיצרי פירוש אחר למצב ההמתנה...על ידי התבוננות באותו מצב מזווית ראיה אחרת, תיצרי לך "מסגרת" צבעונית ויפה...מצב ההמתנה ישאר עד שהוא יסתיים אך הפירוש שלו ישתנה וכך גם את תחווי זאת אחרת. בהצלחה יקירה וחיבוקים חמים, יום מבורך, נעמי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה