המלצה על בית חולים כרמל או פוריה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

16/03/2009 | 12:35 | מאת: יעל

שלום בנות אני מתגוררת באזור הצפון ומתלבטת האם לבצע את טיפולי ההפריה החוץ גופית (איני משלמת דרך הפרטי אלא ציבורי) בבית חולים כרמל או פוריה יש למישהי המלצה?

28/03/2009 | 13:14 | מאת: vikias8

שלום לך, אני ממליצה לך על בי"ח כרמל השאלה שנשאלת כמובן מאיזה אזור את בצפון ואם את ניידת כלומר עם רכב. בכל מקרה אין לי מושג לגבי פוריה אבל בי"ח כרמל הוא מצויין אני מטופלת שם ואם את צריכה רופאים אז הרשימה שלי מאוד קצרה תבקשי את ד"ר ישי או ד"ר וינר שניהם מעולים עם יחס אנושי מאוד.

04/04/2009 | 08:25 | מאת: אפשראחרת

היי יעל, טופלתי בכרמל לפני הרבה מאוד שנים ולכן אני לא מכירה היום את הרופאים שם. אני מכירה רופא מצויין בשם ד"ר לויט נתן שעובד היום בביה"ח בני ציון. שאני שומרת לו זכות גדולה בהצלחה שלי. מאחלת לכם הצלחה רבה ושהות קצרה מאוד בתהליך. חג שמח לכם וימים מלאים בשפע של התחדשות, אור ואהבה. נעמי

02/07/2015 | 01:18 | מאת: מעיין

רק לא פוריה יחסי אנוש נוראיים ללאנרגישות מימנימאלית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה