עידוד

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/03/2009 | 14:17 | מאת: ויקי

הי בנות, אני כל כך שמחה שמצאתי את הפורום הזה. יש לי שחלות פוליציסטיות ואני לא מצליחה להכנס להריון אפילו עם 4 כדורי איקקלומין ביום! לפני יומיים היינו אצל הרופא הוא אמר לנו לבוא שוב ביום שני לראות אם יש ביוץ, אם אין אז אנחנו צריכים ללכת למרפאת פריון. אני כל הזמן חושבת על ההריון שאני כל כך רוצה ולא מצליחה להשיג, אני בוכה לפעמים סתם כי אני שומעת על עוד חברה שבהריון או צריכה ללדת, אני כל כך מפחדת שזה יקח עוד הרבה זמן. ואני אשמח לקצת עידוד. ואם מישהי יודעת להגיד לי מה עושים במרפאת פריון אני אשמח. וקרן היקרה, אני מרגישה שזה עוזר לי לשתף את כולכן במה שאני מרגישה ואני הייתי שמחה לקבל גם תגוב הממך כפסיכולוגית לבעיה הזאת שלכולנו כאן יש. איך מתמודדים עם זה?!

ויקי שלום, מדבריך לא ברור כמה זמן את מתמודדת כבר עם קשיי הפריון. תהליך קבלת אבחנה ואף עצם ההפניה "הרשמית" למרפאת פריון מעוררים באופן טבעי חששות, מתח והרבה אי וודאות. זאת, במיוחד כשנראה שאתם עדין בתהליך של חיפוש אופן הטיפול המתאים לך. קיימים היום מגוון אמצעים להשראת ביוץ, והעובדה שכדורי האיקולומין במינון הנוכחי לא השיגו את התוצאה הרצויה, אינה אומרת בהכרח ששינוי המינון או מעבר לטיפול אחר להשארת ביוץ לא יהיו יעילים. השפעת תכשירים אלה על האישה נוטה להיות אינדיבידואלית וגם הבחירה בתכשיר מסויים מושפעת מהעדפותיו המקצועיות של הרופא. מקווה שתוכלי למצוא בפורום הנוכחי במה לשאלות, תמיכה ושיתוף. בברכה, קרן קורניק

18/03/2009 | 20:20 | מאת: ויקי

הי קרן, אני ובעלי מנסים להרות 11 חודשים, 4 חודשים מתוכם אנחנו מטופלים באיקקלומין ללא הצלחה (חוץ מזה שהרירית דקה יותר). בכל אופן היום הייתי אצל הרופא והוא הפנה אותנו למרפאת פריון בבית חולים בלינסון. האמת, אני בשלב של מצב רוח לא טוב כי אני חוששת שאני לא אהיה בהריון לעולם. אני יודעת שאני מגזימה ואני יודעת שהטכנולוגיה כאן בישראל היא מהטובות בעולם ובכל זאת עולים בי פחדים לפעמים, שאני חושבת על זה במיוחד, שאני רואה נשים בהריון עוד יותר. לפעמים יש לי התפרציות בכי (מסכן בעלי שצריך לסבול את זה) אני מקווה שיהיה בסדר אני אעדכן אתכן איך היה במרפאת פריון- אני מקווה שיקבעו לי תור מהר כי אין לי סבלנות כבר! תודה תודה ובהצלחה לכולן, תהיו חזקות:)

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה