שאלה לבנות הפורום היקרות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/03/2009 | 10:25 | מאת: ענבל

שלום רב אני בת 33 ואופטימית לפחות משתדלת, ואם לילד מתוק בן שנה ו 5 ח'.מנסים שוב ונתקלים בבעיה קלה.לא מכירה את המונחים המיקצועיים אך מרגישה כי ישנה התקצרות בין שלב הביוץ וקבלת הוסת (משהו כמו 10 ימים לערך)מקריאה הבנתי כי שלב לוטאלי קצר.או בעיה עם הגופיף הצהוב. מנסה לא להכניס לראש שלי רעיונות..הרי יש לי ילדון קטן בבית אזי משהו במע' בכ"ז עובד...?! מטיבעי מעט לחוצה ויותר מדי מכווונת מטרה.ומזכירה לעצמי שיש חיים קטנים וגדולים בבית שצריך לדאוג להם ומעלים על פניחיוך עשרות פעמים ביום. לא יודעת איך ניגשים עם האינפו' לרופא כך פתאום מה אומרים ,איך מסבירים לו שיש משהו,משהו קורה ,אני מנסה וזה לא ממש נתפס.האמת היא שאחת ל x זמן גרוני נחנק מדמעות שווא וממשיכים בשיגרת החיים (שאגב פרט לכמה דרות של באסה תהומית כאילו שחרב עלי עולמי,ממשיכה כרגיל. אשמח לכל תמיכה, מי יודע כמה אני זקוקה לה כרגע. שבת שלום לכולכן ויישר כוח,אנחנו בכל זאת אלו שמניעות את העולם קדימה בפוריותינו! ענבל

14/03/2009 | 14:21 | מאת: ויקי

הי ענבל, אני מבינה אותך, אני מבינה שאת נחנקת לפעמים מדמעות... זה בסדר לבכות לפחות לי זה עוזר. אני מציעה לך להסתכל על הילד הקטן שלך ולהודות לעצמך לבעלך ולאלוהים שיש לך אותו.- אחרי שזה יעשה לך מצב רוח יותר טוב תלכי לרופא שמתמחה בהריון ולידה ופוריות אם אפשר, ותספרי לו בדיוק מה כתבת, הוא כבר ינחה אותך בשאלות ויוביל אותך לאן שצריך. אל תחכי עם זה ואין לך מה להתבייש מרופא. פשוט תתחילי להזיז עיניינים ואל תשכחי שאם כבר יש לך חמוד אחד יהיה לך עוד הרבה!:) בהצלחה:)

14/03/2009 | 17:26 | מאת: ענבל

..

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה