שיתוף..

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/02/2008 | 16:14 | מאת: כמה טוב לדעת יש פורום שכזה שלום לכולן

קראתי את שכולן כתבו כאן בפורום ,אנו בהחלט באותה סירת התחושות של כמיהה להריון מיוחל,ללא ספק הרבה אנרגיות רגשיות ופיזיות נלקחות בעבור טיפולים קשים אלה יש שבחרו בלבד ויש שבזוגיות אך לשניהם קשה. אני בחרתי את מסלול הלבד ,השנים עשו את שלהם מפגשים "קלוקלים" הביאוני להחלטה שדי לי בלתת לגבר הלא נכון ואם זו אני שבוחרת אותן אז אקח אחריות ואפסיק לבחור את מיסטר לא נכון... בכל אופן התחלתי עם הזרעות ,עברתי שישה במספר ובאחרונה אימי חלטה בלוקמיה וביום ההזרעה שכבתי עם חום גבוה וכידוע חום והריון לא הולכים יחדיו ולכן הריון לא היה.. לאחר התאבלות על מות אימי החלטתי להמשיך ועברתי לטיפולי ivf ,לשמחתי בטיפול הראשון והכואב נקלטתי ולא הייתה מאושרת ממני במזרח התיכון ,אני בהריון... הגעתי לחודש רביעי ולתאומים שלי לא היה דופק..כן שוב התאבלתי ,שוב הכאב ,הסבל,הפחד,האכזבה.. הכל התערבב למחול שדים גדול שממנו יצאתי לטיפול נוסף שלא הצליח ואז עצרתי,לקחתי אויר ,נחתי לי חודש ...הגוף התנקה לו..הרצון נולד מחדש.. ושוב אני בטיפולים,לא קל..אך הכמיהה לילד מנצחת כל כאב.. מאחלת לכל באות הפורום הצלחה בטיפולים ואמהות אוהבת במהרה..

23/02/2008 | 22:32 | מאת: ענתי

שלום לך יקירה! לדעתי את גיבורה!!!! גיבורה גדולה!!! כל הכבוד על היוזמה, את הדהמת אותי בסיפורך הלא פשוט: עברת הרבה דברים קשים והצטרכת להמון כוחות. אבל הינה את כאן ומוכנה לשוב ל"עבודה". כל הכבוד לך, אני מעריצה אותך על כל החוזק שלך ואת אכן כזו שלא יהיה לך שום ספק. יש לראות את ההצלחות ובכל רגע של נפילה לערוך מין ספירת מלאי ל?מ?ה את כן הגעת. זה עוזר, מנסיון... הגוף שלך קלט את העוברים, איזה הישג נהדר. נכון יש קשיים בדרך אבל את חזקה ותגיעי למבוקשך!!! תנחומי על מות אימך היקרה. מי יתן ותפגשי באושר האמהות!!! שיהיה לך הכי בהצלחה חמודה.

24/02/2008 | 14:07 | מאת: אני הכותבת...

שלום לך, נשמע שחווית שורה ארוכה של אובדנים מכאיבים. הכאב והקושי ניכרים, אך כך גם הכוחות! מקווה שתמשיכי להיות קשובה לעצמך ולדעת לקחת גם את ההפסקה והמנוחה כשצריך, אך במיוחד-שיהיה בהצלחה לאורך הדרך כולה. קרן

04/05/2008 | 23:45 | מאת: מיכל

אני רוצה לאחל לך שבקרוב תיהיי אימא מאושרת ובריאה, אם את אישה מאמינה תקראי פרק שירה במשך 40 יום ולאחריו תבקשי את הדבר המבוקש במקרה שלנו -ילד ואומרים שאם עושים זאת זה קורה,אני התחלתי אתמול מאחלת לשנינו הצלחה ושיהיה טוב

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה