חייבת פיענוח דחוף מפחדת!!!!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/03/2009 | 20:20 | מאת: שיר

שלום לכולם הודה מראש לכל מי שתוכל לעזור לי.... אחרי הפסקה של שנה וחצי מטיפולי הזרעה לאחר הריון לא מוצלח... חזרתי אך אני נתקלת בקשיים הרירית שלי ממש עבה בהתחשב להימים הראשונים של המחזור... היא בעובי 15 מ"מ היפנו אותי להיסטרוסקופיה ואין לי מושג מה זה אומר שהרירית כזאת עבה אם מישהי יודעת להסביר ולענות הודה מאוד... תודה שיר

שיר שלום, מכיוון שהשאלה שלך נוגעת לתחום הרפואי, ממליצה לך להפנות אותה לפורום הרפואי.על מנת לקבל מענה מקצועי. מצרפת לינק לפורום רלוונטי http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-246,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה