שאלת קידבק

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/03/2009 | 12:24 | מאת: ענבל

קרן שלום אני חדשה בפורום הנ"ל ולא יודעת האם לשאלותי "הטכניות" יהיה מענה ,כן כן לא לא. ימי הביוץ שלי הם בין היום ה-11 ל-16 לערך, היום הוא היום ה-14 והביוץ כנראה קורה אני מקווה (ע"פ סטיק) האם יחסים שהיו ביום ה-11 וה-12 מספיקים להשגת הריון או גם ה-12 והלאה? אורך חיי הביצית נע לפי הבנתי כ-24 שעות? אשמח לחוו"ד תודה ויום טוב ענבל

ענבל שלום, טווח הימים הרלוונטי להפריית הביצית הוא סביב יום הביוץ. הכוונה לטווח הימים המשוער שבין יום לפני הביוץ ועד כיום אחרי. שוב,מדובר בטווחים משוערים. כמו-כן, אורך חיי הביצית הוא כ 48 שעות. עם זאת, מכיוון ששאלתך שייכת לתחום הרפואי, מצליצה לך להפנות את השאלה לרופא שלך או לפורום רפואי בשביל לקבל מידע מדוייק ומקצועי מרופא. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה