לדנה היקרה, פליז .....

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

22/02/2009 | 20:08 | מאת: פורים

היי דנה, קראתי רק היום את מה שכתבת לי למטה, אני קניתי לפני מספר שנים את התרופה הזאת DHA משהו כזה, קניתי עם שליח מפתח תקווה, וכשהם הביאו לי את התרופה היה קיץ והבקבוק היה חם מאוד, ואת האמת פחדתי לקחת את התרופה כי אמרתי אולי היא התקלקלה בשמש בחמסין כי הבקבוק היה ממש רותח, ולא רציתי לטלפן כי ידעתי שזו אותה פרוצדורה. טוב אז לענינינו, יש לי מספר שאלות: 1. בעבר קניתי את התרופה מקניון פתח תקווה דרך הטלפון אחרי שפיקססתי להם את המרשם מהרופא. שאלתי היא האם יש בעוד מקומות את התרופה כי אני גרה בנס ציונה והאם עדיין צריך לפנות לרופא לקבל מרשם. 2. האם הבנות שלקחו את זה, האם באמת יש שיפור? אני כבר בקושי זוכרת מה קראתי בעבר. 3. האם עלייך זה השפיע ואז הFSH שלך ירד? תודה רבה

22/02/2009 | 20:13 | מאת: פורים

אני מצטערת לשמוע שגם את עברת את התהליך הזה עם השאיבות, אך האם נראה לך שיש תקווה לשאיבות הבאות טובות יותר. אני עם FSH ענק. אך אומנם FSH ענק אני נכנסתי להריון חודש אחרי בדיקת FSH 42 והפלתי אך אחרי חודשיים הריון נוסף תקין ויש לי ילדה. תודה לאל. זאת הסיבה היחידה שאני עדיין יכולה לחשוב שה FSH לא אומר כלום. אני כל חיי הייתי עם FSH בסביבות 39 או 40 מגיל 20, והיום הFSH שלי הוא לפעמים 25 גג, והיו לי גם חודשים עם 8. והרופאים מתייאשים אך אני עדיין אולי מנסה לשכנע את עצמי שיש פה אולי עוד משהו טוב עם הFSH. אז לכל בנות הFSH הענק. בואו נחשוב שיש לנו עוד תקוות.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה