לגבי שאיבה ...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/02/2009 | 23:29 | מאת: פורים

כמה זמן ההרדמה עצמה? כמה זמן התאוששות? אני עברתי שאיבה אחת ללא הרדמה וזה היה לא בדיוק מהנה ולכן החלטתי על הרדמה בשאיבה הבאה ואני פשוט מפחדת אך ורק מההרדמה, מה צריך לדעת על זה? אשמח לתגובות תודה לכולן ובהצלחה פורים

שלום, כל התהליך השאיבה נמשך כ-20 דקות, ולאחר כחצי שעה, מתעוררים מההרדמה. כמובן שמדובר בזמנים משוערים, שעשויים להשתנות מאישה לאישה. מדובר בהרדמה פשוטה וקצרה יחסית. מקווה שיש במידע אלמנט מרגיע ושהשאיבה הבאה תהיה תהיה קלה יותר, וכמובן האחרונה. בברכה, קרן

15/02/2009 | 07:50 | מאת: פורים

אך השאיבה הייתה מבחינת הרדמה בסדר גמור, אך לא נשאבו כלום כי הם היו לא תקינים ואני ובעלי בדיכאון רציני

15/02/2009 | 21:33 | מאת: דינה

הי, אני בטוחה שהשאיבה תחת הרדמה תהיה הרבה יותר טובה מבלי הרדמה!! זה סיפור של איזה חצי שעה וזהו. כל השאר זה כבד בידי המזל.... בהצלחה! דינה

16/02/2009 | 12:40 | מאת: פורים

אנחנו כל היום רק עצובים מאוד עשיתי שאיבה ראשונה ללא הרדמה והביצית הופרתה ליומיים ואז הפסיקה ובשאיבה שניה עם הרדמה 2 זקיקים ללא ביציות. אנחנו ממש גמורים מזה. אני כבר יומיים בבית רק עצובה ולא יכולה לעשות כלום. בעלי כל היום מטלפן מהעבודה לעודד אותי וגם בוכה. בכל אופן תודה על העידוד, אך האם מישהי שמעה על הצלחה בנוסף לכל זה. יש לי ילדה אחת. תודה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה