הזרעה?!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/01/2009 | 11:26 | מאת: עידן (בת)

אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 5 חודשים וללא הצלחה , התייעצנו עם רופא פרטי (ששילמנו לו הון...) והוא ישר חתך ואמר אני בעד הזרעות בלי ללכת סחור סחור... משהי עברה הזרעות במהירות שכזו?זה נורמלי?

29/01/2009 | 19:02 | מאת: שרון

הי עידן, גם אני עברתי די מהר להזרעות אבל זה היה אחרי שבעלי עשה בדיקת זרע שיצאה לא להיט. בקיצור, חשוב לברר מה קורה בקטע הזה גם, כדי לא לםספס משהו. אני לא יודעת מה היו הסיבות של הרופא שלך להעביר אותכם להזרעות. בהצלחה, שרון

עידן שלום, מדבריך, קשה להבין מה הם בדיוק שיקוליו של הרופא שלך לגבי המעבר להזרעה. כלומר, האם את או בן זוגך סובלים מקושי מסויים ולכן הומלץ לעבור להזרעה? חשוב ונכון שבינך ובין הרופא, בין אם פרטי ובין אם במרפאה ציבורית, תהיה תקשורת פתוחה וברורה לגבי קבלת ההחלטות והבנת הרציונאל שמאחוריהן. לכל רופא יש את הקצב שלו לגבי הדברים, אך גם לעמדת האישה/הזוג חשיבות גבוהה. בברכה, קרן

16/02/2009 | 12:44 | מאת: פורים

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה