עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

26/01/2009 | 20:20 | מאת: יפית

ערב טוב, לפני השאלה אני קצת אספר על התהליך שלי לפני 3 שנים התחלתי טיפולי הפרייה וברוך השם בנשיון הראשון נקלט הריון ויש לנו היום נסיכה בת שנתיים וחצי שתהיה בריאה ושאלוהים ישמוור לי עליה, אמן! לפני שנה החלטנו שאנחנו רוצים להתרחב והחזרתי עוברים מוקפאים - לא נקלט הריון. אחרי חצי שנה שוב שאיבה החזרה וברוך השם נקלט הריון שלצערי נקטע בשבוע התשיעי לפני שבועיים שוב החזרה של שלושה עוברים מוקפאים - אין הריון לצערי הרב וללבי הכואב. אני מתחילה לפתח איזה שהוא ספק באיכותם של עוברים מוקפאים ורציתי לדעת האם גם לכן זה קרה? האם שמעתן על איכות ירודה של עוברים מוקפאים? בלי שום קשר התחתי לחשוב שאם בשני נסיונות של שאיבה והחזרה נקלטתי אולי בעצם אין צורך בהפרייה ובכל ההרמונים המיותרים האלו ואולי כדאי לחשוב על פתרון אחר... למישהי יש איזה שהוא פתרון להציע? מישהי אולי הייתה במצב שלי? מצד שני אני פוחדת להתחיל עכשיו לבזבז זמן על נסיונות ובדיקות.... מה אתן אומרות?

28/01/2009 | 20:58 | מאת: נורית

הי יפית, גם אני עשיתי בעבר נסיונות עם מוקפאים. לפי מה שהבנתי, באמת הסיכוי נמוך יותר עם מוקפאים אבל בהחלט אפשרי. הכרתי לא מעט נשים שילדו אחרי החזרת מוקפאים. שיהיה בהצלחה! נורית

01/02/2009 | 23:09 | מאת: יפית מי-ם

יש לי ילדה מדהימה ממוקפאים .דווקא אצלי הטריים לא נקלטים וגם אני עומדת להתחיל שוב תהליך של החזרת מוקפאים. שיהיה לך בהצלחה .

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה