לקארין

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/01/2009 | 19:04 | מאת: מיכל

היי קאריןכיף שיש עידוד מכל סוג ובת כמה את אם אפשר לישאול ? והאם יש לך ילדים? וכמה זמן את מנסה להרות? ואני חושבת שאת צודקת לגבי הדיאטה זה ממש לא שפוי ככה להפסיק עם הכל אני ממש עצבנית כל היום וממש קשה לי זה לא רק סוכר גם לחם" פירות ממש קשה .האם את רזה? והכי רציתי לישאול זה אם הדיאטה עזרה לך וכמה זמן את כבר בדיאטה ועוד שאלה אחרונה איך הוסתות שלך?

18/01/2009 | 18:21 | מאת: למיכל

הי מיכל, אני בת 29 ומנסה בשנה האחרונה להכנס להריון. האמת שהוסתות שלי התחילו להסתדר רק לאחרונה. יכול להיות שלקטע עם הסוכר היתה איזו משמעות אבל זה חלק מטיפול כללי שהתחלתי בו שכלל גם דיקור במרפאה שמתחמה בנושא של פריון (לשאלתך, אני לא סובלת מעודף משקל). לשמחתי הצלחתי להכנס להריון אבל לצערי בבדיקת דופק ראשונית ראו שאין דופק. היה לי ממש קשה ועכשיו אני לוקחת קצת פסק זמן מהכל, אבל מתכננת להתנקות בכל המובנים ולהמשיך. מקווה שאצל שתינו יהיו חדשות טובות בקרוב, קארין

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה