שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/01/2009 | 09:34 | מאת: מיכל

היי שמי מיכל ואני בת 27 אני כשנה מנסה להרות ועכשיו אובחנתי כלוקה בשחלות פוליציסטיות וקילתי דיאטה מהרופא ללא סוכרים !!! ללא לחם , ללא בננה , ללא עוגות ,ללא פסטות בקיצור אני עומדת להיתעלף!!!!!!!!!!! אני רזה במישקל 48 וחסר לי מאד לפחות טיפת סוכר אסור!! הייתי אצל דיאטנית והיא נתנה לי רשימה מפורטת יותר של מה אסור ומה מותר עדיין קשה לי מאוד אם מישהי גם סובלת כך אשמח ליצור קשר כדי לעודד אחת את השנייה (מה לא עושים בישביל ילדים)

17/01/2009 | 16:24 | מאת: קארין

הי מיכל, גם אני הייתי בסרט הזה לפני כמה חודשים. יש שחלות פוליציסטיות ואחרי שעשיתי בדיקת סוכר כלשהי, המליצו לי על דיאטה מסויימת. האמת שבהתחלה הקפדתי על הכל מאוד באדיקות, כי כמו שאמרת, מה לא עושים בשביל הילדים... אבל לאט לאט גיליתי שגם פתאום לשנות אורח חיים בקיצוניות ולהתחייב למשהו שמאוד קשה לי לעמוד בו, גם זה לא הדבר הנכון. לפחות בשבילי. בכל אופן, מאז אני מקפידה אבל באופן "שפוי" ומתון יותר. אני ממשיכה בטיפולים ומקווה לטוב אבל מנסה לשמור על שגרת חיים ולא ללכת ממש נגד עצמי והטבע שלי. גם אם כלול בזה קצת סוכר :) בהרבה בהצלחה, קארין

21/01/2009 | 11:06 | מאת: ניני

גם לי יש שחלות פוליציסטיות וכבר יש לי ילד שני בן 5 חודשים והגדול בן 4. לא להתייאש. אני לא רופאה אבל נראה לי קצת תמוהה שלבחורה במשקלך נותנים דיאטה חמורה כל כך. אני קיבלתי כדורי גלוקומין/גלוקופאז' לפני התחלת טיפול שעוזרים מבחינת הסוכר ותופעת השחלות הפוליציסטיות. אחרי הכדורים ניסיתי איקקלומין שלא עבד על הגוף שלי ואח"כ קיבלתי זריקות גונאל F וככה הבאתי את שני ילדי. מאחלת לך המון הצלחה ובריאות. * הכי חשוב להישאר רגועה (מנסיון).

14/03/2009 | 14:10 | מאת: ויקי

הי גם לי יש שחלות פוליציסטיות ואני לא מצליחה להרות אפילו עם איקקלומין. ניני, ממש עודדת אותי שבסוף הצלחת! תודה. אנחנו צריכים ללכת למרפאת פריון ומשם להמשיך... נקווה לטוב.

25/03/2009 | 18:13 | מאת: שחלות פולציסטיות

היי ניני. אני סובלת משחלות פולציסטיות למרות שבדיקות הדם שלי תקינות. המחזור שלי כל 35-40 יום ואני סובלת קלות משיעור יתר. קיבלתי טיפול בגליקומין עם המלצה על פעילות גופנית ודיאטת דלת פחמימות. אנחנו מנסים להכנס להריון כבר חמישה חודשים. ואני קצת (הרבה) בלחץ. יש לך המלצות בשבילי? גם תזונתיות וגם בכלל על הטיפול שנתנו לי? רוב תודות. רינה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה