כתבה בעיתון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/02/2008 | 19:12 | מאת: רעות

שלום לכולם, אני כבר לאחר 4 מחזורי IVF מפרכים... ולא מוצלחים. קראתי השבוע את הכתבה על הטיפולים החדשניים וממש התלהבתי. מישהי שמעה משהו מעבר לכתבה? אני אשמח לשמוע תגובות בנושא! תודה

22/02/2008 | 20:56 | מאת: ענתי

האם כוונתך לטיפול ללא הורמונים ב"הילל יפה" בחדרה? שמעתי וראיתי רעיון עם איזו מטופלת שהצליחה להרות וילדה ילדה. הטיפול הוא חדשני ואושר ע''י משרד הבריאות. מקווה שעזרתי

22/02/2008 | 21:56 | מאת: רעות

הי ענתי, האמת שהרעיון של טיפול ללא הורמונים ממש קונה אותי. זה פשוט יכולה להיות הקלה עצומה! אני אנסה לפנות למי שצריך כדי לקבל אינפורמציה! תודה, שבת שלום ובהצלחה לכולן!

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה