בטא

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/12/2008 | 18:20 | מאת: ריקי

היום ה- 13 להחזרת 2 עוברים מוקפאים. בטא יצא 61, האם זו תוצאה טובה? האם ניתן לדעת אם זה עובר אחד או שניים?

ריקי שלום, זו אכן נחשבת לתוצאה בתחום החיובי....אף כי נדרשות בדיקות נוספות וחשוב שהרופא יתן את דעתו הרופואית על כך. למרות שאין לכך מדדים מדוייקים- בטא ראשונית של תאומים היא לרוב מעל ל-100. עם זאת, אין להסיק מכך מסקנות וודאיות ויש להמשיך ולעקוב אחרי גדילת הבטא ולהמתין לבדיקת דופק בסביבות השבוע ה-7, שם ניתן לקבל מידע וודאי יותר. שיהיה בהצלחה! קרן

23/12/2008 | 11:04 | מאת: תמר

הי ריקי, נשמעת תוצאה חיובית! שימשיך ככה! תמר

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה