טיפולי IVF

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/12/2008 | 22:49 | מאת: שלי

שלום, רציתי לדעת האם הפסקה בין טיפולי IVF היא הכרחית או רק בגדר המלצה. שלי

שלי שלום, לרופאים שונים גישה שונה בנוגע להפסקה בין הטיפולים. מכיוון שמדובר בטיפול הכרוך במתן הורמונים במינון גבוה ובפרוצדורה הכוללת גם הרדמה מלאה, חשוב לתת לגוף מנוחה ו"התאווררות".. מישור נ וסף שזקוק להתאווררות, והו חשוב לא פחות, הוא המישור הרגשי. הטיפול הוא אינטנסיבי גם ברמה הנפשית -רגשית וכרוך הרבה פעמים בתחושה של רכבת הרים רגשית ולכן ההפסקה חיונית גם בהיבט הזה.. בהצלחה, קרן

18/12/2008 | 17:46 | מאת: דניאלה

הי שלי, מהנסיון שלי, אני חושבת שלי ממש עזר לעשות הפסקה בין טיפולים ולא להמשיך ברציפות. אני זוכרת שמאוד התבאסתי שהרופא שלי אמר לי שלא אמשיך ישר לטיפול השני ואני מאוד מבינה את זה שרוצים ישר להמשיך, אבל דווקא בהפסקה הזו הרגשתי שאני קצת נחה מהטיפול ומוצאת בזה תועלת. שיהיה בהצלחה, דניאלה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה