המלצה לרופא

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/12/2008 | 21:15 | מאת: מירית

הי, מחפשת המלצה על רופא פוריות טוב בקופח כללית באזור המרכז. אני יודעת שיש לא מעט אבל אני מתכוונת לאחד שמעבר לכישורים המקצועיים הוא גם בן אדם... לצערי זה לא תמיד הולך ביחד. תודה, מירית

09/12/2008 | 11:11 | מאת: שירה

הי מירית, את מאוד צודקת... במיוחד בתחום הזה מאוד מאוד חשוב שהרופא יהיה אדם סימפטי, שמבין כמה קשה זה יכול להיות. ואני לא מתכוונת רק בקטע הגופני. אני אישית במכבי אבל שמעתי מחברה דברים טובים על פרופ' אמסטר, שהוא מנהל הסניף של קטוביץ.... בהצלחה שירה

24/12/2008 | 11:33 | מאת: גלית

הי, אני ממליצה לך מאודדדדד על ד"ר קלריס נהרי, היא רופאה מומחית לפריון- והיא עובדת פעמיים בשבוע עם הכללית במרפאת עזרא (בבני ברק)אני מטופלת שלה היא מדהימה!

18/07/2011 | 19:52 | מאת: ד

שלום, רציתי להמליץ בחם על ד"ר מיכל יונגסטר, היא מקצועית, נעימה ונותת יחס אנושי (בניגוד לרופאים רבים אחרים..)

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה