פרטי או קופה?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

27/11/2008 | 20:02 | מאת: שני

אני מטופלת אצל רופא פרטי. לאחרונה החלטנו לעבור להזרעות. האם כדאי להמשיך אצל הרופא הפרטי או לעבור לקופח? יש יתרונות ללעבור הזרעות בקופה? תודה, שני

שני שלום, ההחלטה לגבי המשך טיפולים במסגרת פרטית או ציבורית היא אינדיבידואלית. לרוב, הרופאים הפרטיים הם גם הרופאים בקופה והשירותים שניתנים בשתי המסגרות הם מקצועיים ביותר. חשוב לציין שהמסגרת הציבורית מצויידת בשירותי מעבדה נוחים וזמינים ומאפשרת לרכוש תרופות וזריקות במחיר מוזל ומסובסד. בהצלחה, קרן

29/11/2008 | 22:25 | מאת: ליאור

הי שני, אני הייתי מטופלת אצל רופא פרטי ושהחלטנו על הזרעות עברתי לקופה. הייתי מאוד מרוצה מהכל! הרופאים, האחיות, מהירות תוצאות בדיקות הדם, והכי חשוב- מהתוצאה.... שיהיה בהצלחה, ליאור

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה