פרוגינובה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

22/11/2008 | 10:45 | מאת: קרן

שלום, החודש התחלתי להשתמש בפרוגינובה, אני בעלת מחזור סדיר כל 28 ימים ואני כבר באיחור של יומיים. האם זה נורמלי ? אני די מודאגת בת 42 ומצפה לעוד שנים עם מחזור ולילדים. מחר אפנה לרופא בתקוה לקבל היום האם למישהי יש מידע בנושא,אשמח לקבל קרן

קרן שלום, שאלתך לא לגמרי מובנת. ממה שכתבת לא ברור מספיק האם את נמצאת בתהליך של טיפולי פוריות או שאין קשר לנושא של טיפולים. בכל מקרה, נשמע ששאלתך דורשת מענה רפואי ולכן ממליצה לך להפנות אותה לפורום הרפואי. מצרפת לינק רלוונטי http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-246,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה