הפסקה בין הטיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/11/2008 | 16:09 | מאת: שלי

הי, עברתי טיפול IVF שנגמר לצערי לא בהצלחה. עכשיו הרופא אמר לי לנוח חודש ורק אז שנמשיך לטיפול הבא. אני ממש מבואסת מזה. זה נהוג? מרגיש כמו בזבוז זמן.... תודה, שלי

שלי שלום, יש הרבה רופאים שממליצים על הפסקה בין הטיפולים. המטרה היא לאפשר הפוגה לגוף, שעבר מתן הורמונים במינון גבוה ושאיבה בהרדמה מלאה, אך חשוב לא פחות- לאפשר גם הפוגה רגשית. השאיפה להמשיך מיד לנסיון הבא היא טבעית ומובנת, אבל לעיתים הפסקה יכולה לשמש "פסק זמן" ולהוות הזדמנות לחדוש מצבורים. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה