איקוקלומין וזריקות?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

26/10/2008 | 23:01 | מאת: חגית

הי, עד עכשיו טופלתי באיקוקלומין, ללא הצלחה. הרופא שלי הציע שאעבור לזריקות. מה ההבדל? מה לגבי תופעות לוואי? תודה

חגית שלום, לרופאים שונים יש העדפות שונות בנוגע לשימוש בשני התכשירים, שמטרתם השראת ביוץ. ישנם רופאים שמעדיפים את השימוש בזריקות מכיוון שבמקרים מסויימים האיקוקלומין יכול להפריע להתעבות הרירית (באותו מחזור טיפול), אף כי לא בהכרח. עם זאת, ההשפעה של שתי צורות הטיפול היא מאוד אינדיבידואלית ולעיתים יש לנסות על מנת להגיע לאופן הטיפול הנכון מקווה שתמצאי אותו במהרה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה