לעדינה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/10/2008 | 17:15 | מאת: מיי

היי עדינה גם אני אובחנתי כסובלת משחלות פויציסטיות אני בת 27 אחרי ילד אחד בן 4 כרגע אני מאד רוצה להרות אך כיצד אם אפילו וסת איני מקבלת !!! בעבר לא סבלתי אפילו לא פעם 1 משיבושים בות והשנה מינואר פשוט הפסקתי לקבל (חוץ מפעמיים בעזרת דופסטון) זה פשוט סיוט !! הכאבים בבטן התחתונה החזה כואב ליכאב עז וכמובן התיסכול הזה שאני לא מקבלת !! ליפני כשבועיים קיבלתי מהרופא דופסטון כדי להביא את הוסת סימתי ולא קיבלתי היום אני אחרי שבועיים בלי הוסת הלכתי אתמול לרופא מומחית בפריון והיא נתנה לי פורברה כדורים פעמיים ביום למשך שבוע ואמרה שזה בטוח יביא את המחזור ונתנה לי בדיקות דם לעשות!!ואז נתחיל לעבוד על הריון מקווה שנצליח ובהצלחה גם לך!! (והאם הכדורים הלו מוכרים??ומה הם עושים ??)

22/10/2008 | 20:05 | מאת: חברה

עצה ידידותית תבצעי בדיקת דם להריון, בהריון הקודם שלי הרופא נתן לי מליון סיבות לעקרות ופוריות , ניתן לי כדורים לקבל מחזור ולא קיבלתי , כשחזרתי אל הרופא הוא נתן לי טיפול שונה אך תחושת הבטן שלי לא נתנה לי לקחת את הטיפול השני, הלכתי אל רופא המשפחה וביקשתי בדיקת דם פשוטה ונתגלה שאני בהריון- לפעמים צריך להיות יותר מהרופאים שלנו

23/10/2008 | 11:50 | מאת: עדינה

הכדורים האלו לא מוכרים לי כי עוד לא נכנסתי לתהליך של נסיונות, בקרוב אני בטח אשמע עליהם... שיהיה לנו בהצלחה!

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה