עזרה דחופה!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/10/2008 | 14:33 | מאת: שירן

אני לא יודעת עד כמה ההודעה שלי קשורה לכאן אבל אני באמת חייבת עזרה מכל מי שפחות או יותר מבין. אני בת 19 ויש לי חבר מזה שנתיים. הזוגיות שלנו מעולה וגם הסקס יחסית טוב. הוא החבר הראשון שלי ולכן מתחילת הקשר הייתי מאוהבת בו נואשות, וגם הוא בי, רק קצת פחות. תמיד אני הייתי זאת שנותנת יותר יחס ,אהבה,וכו'.. אך כבר תקופה של משהו כמו חודש הכל השתנה. לקחתי גלולות במשך חודש שהתגלו כלא מתאימות לי ..הייתי בדיכאון , בחילות.. וממש חודש לאחר שלקחתי את הגלולות הרגשתי שאני פשוט לא אוהבת את חבר שלי יותר. כמה אנשים אמרו לי שזה יכול להיות בגלל הגלולות ששיגעו לי את המערכת ההורמונלית ( כי אהבה זה בעצם הפרשת הורמונים בגוף- לפי מה שאמרו לי ) .. אני מרגישה שכל האהבה שהייתה לי לחבר שלי נעלמה כמו כלום! אני נשארת איתו עדיין כי אני יודעת שיהיה לי קשה בלעדיו אבל כשאני איתו אני מרגישה שלא כיף לי. הייתכן שזה בגלל הגלולות?! או שפשוט האהבה תמה וכדאי להמשיך הלאה בלעדיו?! צריכה את עצתכם בדחיפות

שירן שלום, הפורום הנוכחי מספק ייעוץ ותמיכה רגשית לנשים וגברים בנושא של פוריות וקשיי פוריות. מכיוון ששאלתך לא קשורה בנושא הנ"ל, ממליצה להפנות אותה לפורום הקשור בזגיות או העוסק בכללי בתמיכה רגשית. בברכה, קרן קורניק

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה