בדיקות ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

16/10/2008 | 23:03 | מאת: tal

שלום, אני חדשה פה, מקווה שזו שאלה מתאימה לפורום. החודש אני מנסה לאתר את יום הביוץ בעזרת בדיקה ביתית. רציתי לשאול, אם למישהי יש ניסיון, האם כאשר מופיע סוף כל סוף הקו המיוחל, אך הוא בהיר יותר, זה סימן שהביוץ מתקרב? או שזה ממש לא אומר כלום, וזו תשובה שלילית בדיוק כמו הופעת קו אחד בלבד? תודה

טל שלום, תוצאה חיובית (כלומר-ביוץ) בבדיקת ביוץ ביתית מתקבלת כאשר הקו שווה בעוצמתו או חזק יותר מהקו הקבוע. כל תוצאה אחרת אינה מראה על ביוץ. כמובן בוודאות המאפיינת את הבדיקה. על מנת להיות בטוחה, ממליצה לך לחזור על הבידקה בהפרש של זמן מסויים ובכלל סביב הימים השוערים של הביוץ, לנסות במשך כל יום. בהצלחה, שבת שלום, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה