תמיכה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/10/2008 | 02:24 | מאת: יסמין

שלום רב אני בת 27 נשואה כמה חודשים וכרגע אני נמצאת בהריון בחודש שלישי כל חיי חכיתי לרגע הזה אבל לצערי בעלי מתעלל בי נפשית ופיזית ללא כל סיבה מוצדקת.אני מאוד סובלת איתו ומפחדת ממנו כי אין לו גבולות ,למרות שהתחתנתי איתו מאהבה כרגע אני לא אוהבת את העובר שלי בעלי גרם לי לשנוא כל מה שקשור אליו אני חושבת שאני נמצאת בדכאון ואני מפחדת ללדת ושהוא גם ירביץ ויתעלל בתינוק אני מתחילה לחשוב על הפלה מה עליי לעשות? אני לא יכולה לפנות למשטרה או לאף אחד אני חייה בחברה מאוד קשה שלא מקבלת אישה מתלוננת זה יכול לעלות לי מחיר בחיים שלי. תודה רבה לכם מראש

יסמין שלום, בהמשך לדבריך הקשים, כתבתי לך הודעה אישית לכתובת המייל שהשארת.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה