חומצה פולית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/10/2008 | 10:38 | מאת: קרינה

בעקבות בצקת עורפית שהתגלה אצל העובר בהריון קודם. הומלץ לי על ידי רופא נשים לקראת הריון הבא לקחת חומצה פולית 0.4 מ"ג פעמיים ביום. כלומר 0.8. האם המינון הוא לא גבוה מדי? תודה וגמר חתימה טובה

קרינה שלום, השאלה שאת שואלת מצריכה מענה רפואי ועל כן ממליצה לך להפנות אותה לפורום הרפואי. הפורום הנוכחי מספק יעוץ רגשי ותמיכה. מצרפת לך לינק http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-246,m-Doctors,a-Forums.html גמר חתימה טובה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה