דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

03/10/2008 | 11:16 | מאת: ליאורה

אני אמורה לעבור שאיבה מביוץ טבעי בלי הרדמה. מאז שנודע לי הצורך בכך אני לא ישנה בלילה ואני מתה מפחד. איך בדיוק עושים את זה? אפילו לא שאלתי אם רק בבית חולים. הרופא אמר שהכאב נסבל וזה עוד יותר מלחיץ אותי כי הוא בטח הוריד ממידת הכאב. אם מישהי עברה את התהליך אנא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתבו לי איך עושים את הדבר הנוראי הזה.

03/10/2008 | 13:45 | מאת: ליאת

הי ליאורה, למה מבלי הרדמה? את מתכוונת להליך שבו מוציאים את הזקיק עוד בשלב מוקדם לפני שהוא גדל? כי אם כן, לא עברתי באופן אישי אבל הבנתי שהכאב באמת נסבל ובכל מקרה תמיד יש יתרונות להימנעות מהרדמה! שיעבר בקלות... ליאת

03/10/2008 | 15:39 | מאת: ליאורה

אולי לא הבנתי ובמת הכוונה לזקיק אבל הרופא אמר מפורשות ביצית. את יכולה לתאר את התהליך ואם הוא מתבצע בקלינקה או בית חולים? אני מאוד לחוצה .

ליאורה שלום, ממה שכתבת קשה להבין בדיוק איזה הליך טיפולי את הולכת לעבור ומדוע לא יהיה מלווה בהרדמה. בכל אופן, אני בטוחה שיש סיבה שבגללה הרופא המטפל בך הפנה אותך לסוג הטיפול המדובר. טבעי וברור כי הכניסה הראשונית לטיפול מלווה בהרבה עמימות וחשש. עם זאת, חשוב שתרגישי בנוח עם הרופא המטפל ותוכלי לפנות אליו בשאלות והבהרות, במיוחד בתקופת אי הבהירות שעשויה להתלוות להתחלת הטיפול. בהצלחה, קרן

12/10/2008 | 06:12 | מאת: לילך

יש לי שלוש בנות בשלושה הריונות IVF ובטיפולים לבת הגדולה את השאיבה מתחת לעשר בציות עשו ללא הרדמה באופן כללי זה לא היה נורא כל כך רק אז התחילו להכניס את נושא ההרדמה בהצלחה ושאת הפעם הבאה תעשי לילד הבא

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה