מילה טובה לבנות המדהימות בפורום

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/09/2008 | 15:06 | מאת: דני

מזה כשש שנים שאני ואישתי נמצאים בטיפולי הפריה ואני כל כך יודע כמה שזה קשה וכמה שמי שעוברת את זה חייבת להיות אישה חזקה ומדהימה לעמוד בכל ההזרקות השאיבות ההחזרות והצפיה לבטא חיובית ולהריון שבסופו זוכים בדבר המדהים והנכסף וכולי ברכות שלשנה החדשה שבאה לטובה שכולכן תתברכנה בבן או בת מתוקים ובריאים באהבה דני

23/09/2008 | 18:35 | מאת: פזית

הי דני, תודה רבה על החיזוק והעידוד. במיוחד שזה מגיע ממישהו שיודע על מה הוא מדבר. מקווה ובטוחה שגם אשתך זוכה ממך לתמיכה חמה ומקווה שגם אתה ממנה. בהצלחה ושנה טובה, פזית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה