עובר ללא דופק בשבוע 16

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/09/2008 | 11:35 | מאת: לילי

שלום, הייתי רוצה לדעת האם אפשר לעשות גרידה בשבועה 16 ? הבל היה תקין הלכתי לעשות סקירת מערכןת מוקדמת ולא היה דופק

19/09/2008 | 19:50 | מאת: רוני

לילי היקרה, מאוד מצטערת לשמוע. לצערי, מכירה את הכאב מנסיון אישי. אמנם זה קרה לי בשבוע מוקדם יותר אבל למיטב ידיעתי אין שום מניעה לעבור גרידה בשבוע 16. זו בעצם הדרך היחידה לדעתי. חיזקי ואמצי, רוני

לילי שלום, מצטערת לשמוע על ההתפתחויות האחרונות. מתארת לעצמי שעוברים עליך ימים לא פשוטים. במקרה של הריון שהפסיק להתפתח יש לבצע גרידה ולעיתים גם נהוג לשלוח את העובר לבדיקת פתולוגיה על מנת לברר את הסיבה להפלה במקרים מסויימים. עם זאת, מכיוון ששאלתך נוגעת להיבט הרפואי, ממליצה לך להפנותה גם לפורום הרפואי. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה