IVF ראשון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/02/2008 | 21:46 | מאת: טלי

הי, אני נמצאת בתהליכים של IVF ראשון ואמורה בהמשך השבוע לעבור שאיבה ראשונה. כל הדבר הזה חדש לי ואני מתה מפחד. למרות שקבלתי מס' פעמים את כל ההסברים הרפואיים אני לחוצה מאוד. אני אשמח לשמוע קצת דברי הרגעה מנשים שעברו... תודה

18/02/2008 | 15:58 | מאת: עדי

הי טלי, את הילד הראשון שלי ילדתי לאחר 3 טיפולי IVF והחודש אני מתחילה שוב בטיפולים.... נכון, הטיפולים באמת לא קלים. עוברים הרבה, גם גופנית וגם נפשית, אבל מנסיוני, יש הבדל בין אישה לאישה באיך שעוברים את זה. בכל אופן, מה שהכי חשוב לי להגיד לך זה שזה בהחלט שווה את המטרה! שיהיה הרבה בהצלחה בטיפול הראשון ובתקווה האחרון!

19/02/2008 | 20:44 | מאת: ארי

הי טלי, כל אחת חווה את זה אחרת, אבל בסך הכל זה לא נורא. חשוב שתגיעי רגועה, אופטימית, מלווה במישהו שעושה לך טוב. תני אמון בצוות הרפואי: האחיות, הרופא וחשבי חיובי. לפני השאיבה את עוברת מס' בדיקות פשוטות: חום, לחץ דם. בזמן השאיבה את לא מרגישה דבר: ישנה חזק. לאחר 20 דק' את מתעוררת בחדר. קיימת אפשרות שתרגישי אי נוחות באזור הבטן התחתונה לאחר השאיבה. שכבי, נוחי, נשמי עמוק ואל תשתחררי מבית החולים עד שתרגישי מוכנה. תנוחי בבית, אל תרוצי. תעשי דברים שעושים לך כיף (ספר, סרט, חברה, ארוחה טובה). תדחי את כל המטלות לפעם אחרת. קחי לך יום-יומיים בבית. אבל אם את מרגישה טוב ובא לך לחזור לעבוד, אל תכריחי את עצמך להשאר בבית-זה לא חובה. והכי חשוב שיהיה המון בהצלחה!!

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה