עזרה מהבנות בפורום

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/09/2008 | 00:03 | מאת: חנית

היי בנות אני לקראת IVF שני. התחלתי טיפול אצל רופא פרטי דר' יעקב אשכנזי אני רוצה לדעת אם יש מישהי כאן שטופלה אצלו או מכירה ושמעה משהו עליו כי אני דיי מודאגת המרפאה שלו מתנהלת בצורה מאוד מוזרה. בלי משרד בלי רישומים ואפילו בלי ניירת מחשב. אני לא יודעת מה לעשות ... אולי אני סתם מדמיינת שמשהו לא בסדר שם. אז בבקשה אם אתן יועות משהו תכתבו לי... תודה

16/09/2008 | 22:45 | מאת: דנית

הי חנית, האמת שאני לא מכירה אותו אישית, יצא לי לשמוע עליו מכל מיני נשים, מחלקן דברים טובים וחלקן פחות. מאמינה שזה ממש עניין של כימיה ושל איך שאת מרגישה אתו. אם תראי שהדברים ממשיכים להראות לך מוזר אז תשקלי להחליף רופא כי זה מאוד חשוב להרגיש נוחות ובטחון מול הרופא שלך בטיפולים האלה. הרבה הצלחה, דנית

20/09/2008 | 10:55 | מאת: לילך

בטיפול כזה את צריכה להיות נינוחה עם הרופא אם את מרגישה שמשהו לא בסדר לכי עם ליבך לרופא אחר זה חלק חשוב מאוד בטיפול. נסיוני הוא רק 17 הפריות ושלושה ילדים שאנחנו בדרך להמשיך לילד רביעי כך שהרופא המעודד והולך איתך אחרי ליבך זה הדבר החשוב ביותר (על אשכנזי מהעבר אני יודעת שזה לא תמיד כך הכסף חשוב יותר)

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה