דימום

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/09/2008 | 19:36 | מאת: e,r

ערב טוב ביום שלישי שעבר החזרתי 2 עוברים ומשום מה היום בבוקר התחילו לי דימומים. דיברתי עם המרפאה והם החליפו לי תרופות התחשוות שלי ממש לא טובות אבל האחות אמרה לי שדימום לא תמיד מבשר על אי הריון אלא גם יכול לבשר על הריון למישהי זה קרה?

10/09/2008 | 22:22 | מאת: רונית

לא הבנתי אם עברת את ההחזרה ביום שלישי לפני יומיים או לפני שבוע ויומיים. בכל מקרה, באמת אי אפשר לדעת מה מקור הדימום. יכול להיות השרשה ויכול להיות משהו אחר לגמרי. הלוואי והיה אפשר לעשות משהו חוץ מלחכות ולראות. לצערי, מכירה מקרוב את ההמתנה הקשה... מקווה שיסתיים בבטא חיובית... רונית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה