מתלבטת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

07/09/2008 | 12:55 | מאת: מישהי

שלום, אני בת 32 מנסה להרות כבר שנה עברתי 2 הזרעות ללא הצלחה הרופא המטפל המליץ לי על הפריה כדי לא למשוך זמן מיותר לאחר 3 חודשים של טיפולי זריקות אני זכאית לקבל טיפולי הפרייה חשוב לציין שיש לי 2 ילדים ובניהם עברתי גרידה אחת... אני רוצה ילד שלישי אך ללא הצלחה , בהריונות שהיו לי טופלתי רק דרך איקקלומין האם למהר להפרייה או להמשיך בנסיונות ההזרעה ??! עשיתי צילום רחם ושאר בדיקות הכל תקין מה לעשות? המתח הזה משגע אותי והלחץ שאצטרך לעשות הפרייה ואם בכלל לעשות???

07/09/2008 | 18:45 | מאת: דורית

הי, אני מכירה בעצמי את הדילמה הזו... אני גם עכשיו בטיפולי הפריה אחרי 4 הזרעות. אני ממש מבינה את כל ההרגשה של הלחץ והבזבוז זמן וזו באמת שאלה אם כדאי לעבור להפריה, ובכלל, מי אמר שאז זה יצליח... נשמע לי אבל שיכול להיות שהרופא שלך טיפה ממהר ושאם הצלחת בהריונות הקודמים עם האיקוקלומין, אז אולי שווה לתת עוד נסיון או שניים. סהכ הפריה זה סיפור קצת אחר, למרות שנסבל.ככהאם תגיעי להפריה, ואני ממש מקווה שלא, תגיעי לשם יותר בשלמות שנתת צ'אנס להזרעות. בהצלחה! דורית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה