הריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/09/2008 | 19:19 | מאת: אסתר

שלום.. אני מנסה כבר שנה להיכנס להריון ולא מצליחה.. יש לציין שהמחזור שלי מאוד סדיר וימי הביוץ שלי מאוד קבועים כל 14 יום.. לא תמיד יוצא לי לקיים יחסים ביום של הביוץ כי אני שומרת טהרת המישפחה ולא תמיד אני יוצא נקייה ביום ה ביוץ יכול להיות שזה ביגלל זה?<

אסתר שלום, העובדה שיש לך מחזורים וביוצים סדירים היא כבר חיובית ומשמעותית. על מנת להשיג הריון, יש לקיים יחסים ביום הביוץ או בימים המאוד סמוכים (בסביבות יום אחרי או לפני). כמובן שגם משתנים הקשורים לגבר הם רלוונטים, כדוגמת איכות הזרע. בכל אופן, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום הרפואי (הפורום הנוכחי עוסק בתמיכה רגשית) או לפנות לרופא נשים להתייעצות. בהצלחה ושבת שלום, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה