שאלה דחופה ביותר!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

31/08/2008 | 07:28 | מאת: רינת22

קיימתי יחסים מלאים ללא אמצעי מניעה וזאת הפעם הראשונה שלי לאחר הרבה נסיונות עם בעלי שהייתה חדירה מלאה ושהוא גמר בתוכי, האם יש סיכויי שנקלטתי להריון? יש לציין שהמחזור שלי אינו סדיר ( הייתי אצל רופא נשים עברתי בדיוקת והכל תקין ) והפעם האחרונה שקיבלתי היה יחסית מזמן ( מעל חודש- אפילו כמעט חודשיים) כמו כן לא ירד לי דם בכלל . אך מהרגע שסיימנו יש לי בחילות נוראיות יש מצב שזה בגלל התחושה של הפעם הראשונה? הרי בחילות של הריון לא אמורות להופיע כ"כ מהר?אודא לתשובה מהירה תודה ( אגב, ממתי אפשר לעשות בדיקת הריון ולראות תוצאות)

שלום, האפשרות להכנס להריון קיימת כשמקיימים יחסים ביום הביוץ או בסמוך לו. מכיוון שהמחזור שלך אינו סדיר, לא ניתן לדעת בוודאות מתי הביוץ. בכל מקרה, תחושות הקשורות להריון כגון בחילות וכו' מתפתחות רק בשלב הרבה יותר מאוחר לאחר האיחור במחזור. מציעה לך לפנות לרופא נשים ולקבל הסבר רפואי מדוייק לנושא. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה