מחזור אחרי תשובה שלילית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/08/2008 | 17:32 | מאת: לינור

שלום, אני אחרי טיפול IVF ראשון שלצערי לא הצליח. אתמול עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית אבל זה פעם ראשונה שעשיתי בדיקה שיצאה שלילית ולא קבלתי מחזור. זה יכול להיות שהבדיקה שלילית ועדין אין מחזור? זה לא קרה לי שעשיתי בעבר הזרעות או בנסיונות הטבעיים. תודה, לינור

29/08/2008 | 18:38 | מאת: לילך

הי לינור, מצטערת לשמוע שהטיפול לא הצליח. זה קרה לי גם אחרי טיפול IVF שלא קבלתי מחזור למרות התשובה השלילית. אבל הוא הגיע כמה ימים אח"כ... אמרו לי שזה בגלל התמיכה ההורמונלית (הנרות) שלקחתי מאז ההחזרה. בהצלחה בפעם הבאה, לילך

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה