תודה...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/08/2008 | 01:27 | מאת: רינה

קרן, תודה רבה על התשובה המעמיקה והברורה אני מודה לך מקרב לב זה עזר לי מאד.... לגבי הזריקה לא עברתי זריקה אלא ביקשו ממני לקנות אותה והיא בינתיים עוד לא בשימוש וכן קוראים לזה אוביטרל או משהו כזה... אני מזה לחוצה לגבי כל העניין הזה... שאלה אחרונה בבקשה... מהם אחוזי ההצלחה בהזרעות ומה עושים לאחר ההזרעה? מותר לקיים יחסי מין? מצטערת על כל השאלות.... תודה רבה

רינה שלום, לגבי אחוזי ההצלחה בהזרעה והוראות לגבי קיום יחסי מין במהלך ימי ההזרעה, חשוב לפנות לרופא המטפל שאחראי על התוכנית הטיפולית שלך. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה