שחלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/08/2008 | 10:35 | מאת: checkup

הבנתי ממגוון מקורות כי לאחר שימוש של שנים בגלולות למניעת הריון רצוי לחכות מחזור אחד לפני ניסיונות כניסה להריון, רציתי לדעת האם הדבר נכון גם לגבי בחורה עם שחלה פוליציסטית? מכיוון שיש סיכוי טוב לביוץ בחודש הראשון האם לא אפספס אותו באם אחכה חודש? והאם התשובה משתנה עבור בחורה עם בעיה קלה של שחלה פוליציסטית, לעומת בחורה עם בעיה קשה יותר ? תודה.

שלום, כיום יש מס' דעות בנוגע לשאלה האם כדאי להתנקות או לא לאחר הפסקת הגלולות. נראה לי כי נכון יהיה להפנות את השאלה לפורום הרפואי או לקבוע פגישה עם רופא על מנת להתייעץ לגבי המקרה האישי שלך. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה