שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/08/2008 | 19:47 | מאת: ליצ'י

כתבתי שאלה בפורום הרפואי ואף ראיתי שם שאלות קודמות, אך אני לא מצליחה למצוא היכן התשובות לשאלות.....אודה למענה

שלום, המענה לשאלות בפורום הרפואי נראה זהה למענה בפורום הנוכחי.כלומר, בשם כותב התגובה אמור להופיע שם מנהל הפורום, במקרה של הפורום הרפואי- פרופ' זיידמן, ולידו מופיע סימן כחול. נראה כי באמת בימים האחרונים לא ענה פרופ' זיידמן על שאלות הנשים ויתכן מאוד כי הוא נמצא בחופשה או ללא גישה לפורום. אני מאמינה שבזמן הקרוב הוא יחדש את כניסתו ויענה לשאלות. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה