שאלהב דחופה לרופאה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/08/2008 | 10:12 | מאת: ננבב

אני עברתי ביום ראשון ושני שעבר הזרעה יום אחרי יום אתמול עשיתי בדיקה דם והתשובה נראת לי קצאת מוזרה אנא עיזרי לי בתשובתך 1. האם יש סיכוי להיות בהריון החודש אחרי ששתי הזרעות עם תשובה כזו הפרוגסטון יפה 5.2 תודה מראש על התשובה ================================================================================ INFERTILITY, FEMALE Endocrinology ----------------------

שלום לך, השאלה שלך אכן דורשת מענה רפואי ומכיוון שהפורום הנוכחי עוסק בתמיכה רגשית, אני ממליצה לך להפנות את התשובה לפורום הרפואי. מצרפת לך לינק: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-246,m-Doctors,a-Forums.html בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה